Christian the Lion

http://www.youtube.com/watch?v=zVNTdWbVBgc

Bored

Tremendously bored också. Satan i gatan vad tråkigt det är att vara fattig :( 
Men, men, sånt som händer. Tur att man ska jobba rätt så skapligt mycket ändå så att man inte har tid att sakna pengarna.
Haha!
Som om det funkar :S

Annars den här veckan så har jag lämnat blod och varit hos en naprapat. Jag har också jobbat och promenerat med Lynn några gånger. Jag var också på fotboll på berget i tisdags. HEJA SVERIGE!

Det gick bra att lämna blod. Jag blev lite yrslig så de som jobbade där blev lite orolig när jag skulle cykla hem, men hem tog jag mig utan missöden. Sen la jag mig och sov 3 timmar till. Shit! Det är sjukt vad trött jag blev. Sen nu lider jag av tillfällig yrsel när jag ställer mig upp. Men det tror jag är för att de tömde mig lite grann och bör bli bättre snart igen.

Naprapatbesöket gick också bra. Han knäckte och vände och vred och jag låg och skrattade, haha. Det var inte roligt utan mer en försvarsmekanism. Jag måste dit igen, för tydligen har jag gåttför länge med min rygg för att ett besök skulle räcka. Jag är bara glad att jag tog fingrarna ur arselet och ringde. Skönt att få det gjort. 

Jobbet är som det alltid har varit och det är också mina och Lynn's promenader. Vi promenerar mer för pratstunden än vi gör för motionen. Eller jag gör det iaf. Lynn kanske tycker att vi är jätteduktiga haha. 

Btw så måste jag berätta att digestivekex med nutella på är grymt gott. Nästan diaboliskt gott. Testa det gärna!

Min och Malins loveresa närmar sig med stormsteg. London here we come. Malin ha också insett att hon väldigt gärna vill gå och kolla på Arsenals hemmaarena så det kommer vi göra. Allt för min bästaste syster. Iofs har jag bara en haha.

Midsommarafton kommer tillbringas på jobbet såsom midsommardagen. Det är ju himlans kul att Niklas ska ha fest här när jag ska upp klockan 6 dagen efter. Funderar på att slå på en koklocka i örat på honom innan jag åker till jobbet. Vad tror ni om det? Hahahahaha
Nej då, så länge de uppför sig så bör det ju gå bra =)

You know you love me

XOXO

~Emma~

Långt om länge

ska ni få se vad mina föräldrar var så snälla att ta med mig från Staterna:


Chapsticks - Det bästa man kan ha på läpparna OCH räcker näst intill en evighet.

Bland det godaste godiset man kan äta. Tyvärr är det nästan bara socker så man orkar inte så mycket =(



Inte lika gott som originalet, men helt ätbara.


DET bästa godiset i VÄRLDEN! Fast man får ont i käkarna. Lätt värt det!


Har man det här under armarna luktar man gott hela dagen! Innehåller alkohol så den torkar ut allt =)


Slut på dom sömnlösa nätterna för en stund. Tills pillrerna tar slut. Tragiskt!


Sådär. Det var allt. Inte mycket men ack så användbart. Jag fick också en flaska Ranch-dressing som inte ens går att beskriva hur bra det smakar. Det är beroendeframkallande. Enligt en undersökning i USA. Haha

XOXO
You know you love me

~Sally~

Snodd av Sarah

För 5 år sedan: Gått ut nian. Var otroligt stolt eftersom jag fick stipendium för goda skolprestationer haha. Sen var jag väl nervös för min Englandresa. men det behövde jag ju inte vara =) Träffade 3 helt underbara tjejer och mitt självförtroende växte rejält!

För 3 år sedan: Åkte jag till Schweiz direkt efter vi slutat skolan och njöt av solen, croisanterna och chokladen. Nästan så jag saknar Ms. Candida Solazzo. Jättegod mat gjorde hon, fastän hon inte använde så mycket potatis.

För 1 år sedan: Satt jag i Maine och frös häcken av mig. Förra sommaren måste vara den tråkigaste och sorgligaste jag varit med om. Inte för att jag är så gammal men den blir svår att toppa, eller bottna kanske man ska säga :S Jag hade precis sagt adjö till mina bästa kompisar och bodde hos personer som inte gillade mig. Whoopie!

3 månader sen: Handbollen höll på att ta slut. Vi spelade varje helg och det var roligt! Jag läste samtidigt engelska A i Gävle. Undra om det inte var runt den här tiden jag översatte och skrev 2 uppsatser samtidigt. Hmmm... Annars lekte väl livet antar jag :)

Imorgon: Ska jag njuta av att få sova så länge jag vill! Förhoppningsvis så kan jag sola, annars sticker jag in till Bibblan.

Om 1 år: Bor jag i Gbg och njuter av livet. Förhoppningsvis så har jag fått sommarjobb därnere annars är jag väl på väg hem för en till sommar på Enriset. Inte fy skam det heller förstårs.

RSS 2.0