Ingenting

image4Ska snart skriva min uppsats, snart!

Var ut i lördags. Faktiskt trevligare än jag trott. Gillar inte att gå ut i Söderhamn, men jag träffade trevliga människor. Sen så kollade jag lite på film när jag kom hem. Kom inte ihåg vad det var när jag vaknade i söndags, haha.

Idag var jag i skolan och kollade på Hamlet. Den var bra, men lång. Jag hann inte ens kolla klart på den. Strax under fyra timmar är den. Gissa om arslet gjorde ont! Shiit!

Päronen är alltså i USA nu. Jätteavis! Jag vill också!

Nej men om man ska göra ett ryck.

Ta hand om varandra
~Sally~


Kontaktannons

image3

Hej! jag är en bedårande småbarnsmamma som längtar efter lite kannibalism i mitt liv. Jag älskar att få stånd i kyrkan och äta snorkråka men jag avskyr att duscha. Jag letar efter en sjungande kannibal som kan onanera med en otrogen bäver. Du bör vara kvinnlig och det gör inget om du är döv och stum och heldum. Vänligen hör av dej. Eller titta förbi på en kopp kaffe. Jag bor på den gröna ängen. Kram!


Gör såhär:

Kontaktannons
Hej!
Jag är en __1__ __2__ som längtar efter lite __3__ i mitt liv. Jag älskar att _4_ och att äta __5__ men jag avskyr __6__.
Jag letar efter en __7__ som kan __8__ med en __9__. Du bör vara __10__ och det gör inget om du är __11__.
Vänligen hör av dig. Eller titta förbi på en kopp _12_. Jag bor _13_ Kram!




1. Första siffran i ditt telefonnummer:

1. grön
2. bajsnödig
3. hemlös
4. eldsprutande
5. livsfarlig
6. bedårande
7. blodtörstig
8. minderårig
9. lågbegåvad
0. överviktig


2. Ditt stjärntecken:

Stenbock: ragata
Oxe: grismördare
Jungfru: vampyr
Vattuman: småbarnsmamma
Tvilling: nazist
Våg: boytoy
Fisk: sexgalning
Kräfta: surfitta
Skorpion: svärmorsdröm
Vädur: gynekolog
Lejon: lejontämjare
Skytt: hora


3. vilket datum är du född:

1-5: äkta kärlek
6-10: vilt och galet sex
11-15: kannibalism
16-20: happyness
21-25: beroende
25-31: HIV


4. Din favoritfärg:

Svart: att suga av en falukorv
Gul: marsipangrisar
Lila: barfota skogspromenader
Blå: att porrsurfa
Grön: att kastrera hundvalpar
Rosa: att baka en god moderkaka
Röd: att få stånd i kyrkan
Annan: att leka kurragömma


5. Din hårfärg

Svart: skalbagge
Blond: snorkråka
Brun: bajskorv
Rött: gristestickel
Flerfärgat: skadeskjuten kråka
Annat: hundvalp


6. Favorithögtid:

Påsk: emos
Alla hjärtans dag: kattungar
Lucia: romantik
Midsommar: småbarn
Jul: att duscha
Nyår: fetma


7. Första bokstaven i din mammas namn:

A-B-C-D: hjärndöd idiot
E-F-G-H: David Hasselhof-look alike
I-J-K-L: blyg oskuld
M-N-O-P: hemlös gubbe
Q-R-S-T: sjungande kannibal
U-V-X-Y-Z: trädkramande hippie
Å-Ä-Ö: döende dammsugarförsäljare


8. Första bokstaven i din pappas namn:

A-B-C-D: borra ett hål
E-F-G-H: onanera
I-J-K-L: ha sex dygnet runt
M-N-O-P: massera mina fötter
Q-R-S-T: mörda mitt syskon
U-V-X-Y-Z: kasta lasso
Å-Ä-Ö: sjunga en duett


9. Ditt favoritgodis:

Choklad: otrogen bäver
Salt: urinerande gräshoppa
Surt: glödande fiskpinne
Sött: fyrkantig melon
Chips: vaselininsmord gurka
Nötter: neonrosa istapp


10. Din frisyr:

Kort: manlig
Page: kvinnlig
Axellångt: homofob
Långt: nazist
Rakad: trollkarl
Längre än långt: hårig
Dreads: förbannad
Annat: lik Tomas Di Leva


11. Första bokstaven i ditt efternamn:

A-B-C-D: döende i böldpesten
E-F-G-H: en varulv som äter småbarn
I-J-K-L: motbjudande från topp till tå
M-N-O-P: döv och stum och heldum
Q-R-S-T: lika het som Naken-Janne
U-V-X-Y-Z: i behov av att kissa på mina husdjur
Å-Ä-Ö: en kollonilott i Stockholm


12. Din favoritdryck av följande:

Mjölk: te
Vatten: kaffe
Öl: snigelslem
Vin: glögg
Cider: kiss
Starksprit/drinkar: surströmmingsrens
O´boy: diarré


13. Du åker helst:

Går: på den gröna ängen
Cyklar: bakom den röda sopkontainern
Bil: under Kungens säng
Buss: i Göteborgs slumområde
Tåg: här hemma
Flyg: i fyllecellen på polishuset
Häst och vagn: i Red light district, den tredje luckan från vänster


Beautiful Saturday

Idag drog päronen till New York. Behöver jag säga att jag faktiskt kan dö av avund! Inte för att jag gillar NY så speciellt mycket, but it's the States and nothing beats that! Jag har iaf gett dom en lista med saker jag vill ha därifrån så jag kommer få a little taste of America.

Ikväll blir det till att gå ut faktiskt. Jag bjöd med mig själv till Vickan och det fick jag göra så jag ska vara med henne och hennes kompisar. Jag borde ju äta och så där nu för jag måste hinna fixa mig också. Hmmm.... äta, nästan överskattat. Vi får se vad jag hittar på. När inte mamma lagar mat så äter jag inte. Hahahah, lyckat det kommer bli när jag flyttar!

Sävehof slog Oscar igår, så handbollsfinalen blir mellan Sävehof och Hammarby. Hoppas Sävehof vinner! Jag har av någon outgrundlig anledning någonting emot Stockholmare. Vilket äör hemskt eftersom dom säkerligen är otroligt trevliga människor. Usch, jag har fördomar så det stänker om det.

Tänkte slänga in en hälsning till CP också. Jag har tänkt på det varje gång jag läser hennes blogg. Jag tänker på dig, och hoppas att du inser att dom här två veckorna bara kommer stärka er :) Du får ju se att du kan vara ifrån honom iaf, även om det säkerligen är jobbigt :) Hang in there :)

Ta hand om varandra!
~Sally~


Munsår

Nu är det så här, kära vänner, att jag har fått ett sår i min ena mungípa. Big deal tänker ni, men JA det är det, för det är faktiskt femte gången det händer efter jul. Wtf liksom! Jag börjar bli jävligt trött på det här nu och önskar att det bara kunde försvinna! Det är ju tydligen inte herpes heller, utan typ nån jävla typ av svinkoppor! Ahhh, tokig!


Annars går livet bra. Idag blev det officiellt vår för mig då jag gick i tunika och leggins. Lite småkyligt när man trampade till Resecentrum men var helt okej resten av dagen. Jag trivs så himla bra i det =) Synd att man är fattig student annars hade man ju bytt ut sin garderob lite. Men får ta det lite peu à peu. Till exempel på fredag så ska jag och päronen till Gävle (Valbo) och då ska jag inhandla mig en klänning jag hittade på Gina TRicot i Gbg. Jättefin! Lite turkosaktig faktiskt. Väldigt somrig :)

Idag hade vi diskussion om Hamlet på literaturen. Hamlet måste vara en av dom skönaste böcker jag har läst. Shakespear var så jäkla före sin tid, haha. Nu har vi en uppgift på det, då vi ska välja en karaktär i boken och antingen skriva en dikt, ett dagboksinlägg eller ett brev till Hamlet där vi låtsas vara karaktären vi valt. Jag har valt Ophelia (kvinna som Hamlet är kär i men sen bestämmer sig för att han inte gillar längre). Det är väldigt kreativt och personligt så me like. Det känns som om det faktiskt inte kan gå dåligt :)

Idag fick jag också reda på att min pappas moster har dött. Hon fick en propp i hjärnan i helgen och igår så avled hon. Det känns otroligt jobbigt för hon var den enda min farmor umgicks med och nu är jag rädd att farmor ska bli ensam... Det är bara otroligt jobbigt...

Ta hand om varandra!
~Sally~ 

The New Me

Jag har alltså bytt jag med. Nu är jag här på Blogg.se jag med. Än så länge är det bra, men vi får se om det blir så mycket mer skrivet. Det tror jag inte haha!

Jag var ner i Gbg förra helgen and I fell in love. Göteborg är det tredje staden jag är kär i och det känns som en dröm att jag faktiskt ska få bo där efter sommaren. A dream come true, verkligen!

Jag förstår människor som vill vara kvar i Söderhamn, eller jag försöker förstår dem iaf, men jag skulle aldrig kunna nöja mig med det. Kan vara för att jag aldrig har trivts i Söderhamn. Det är alldeles för litet. Alldeles! Sen har jag fått en roll tilldelat mig som jag inte trivs med. Hur många tycker att jag är en tomboy? Hmm, joo, jag har också alltid trott att jag inte skulle trivas i klänning och kjol, men vet ni vad? Jag har aldrig tyckt om något så mycket som klänning och leggins (faktiskt Mary, så testade jag ett par idag och jag gillar det ;) Det är nog ett småstadssyndrom i Sverige, att alla får en roll tilldelad och måste man spela livet ut. Jag kan iofs ha fel. Jag kanske är den enda som känner så här :)

I Gbg kommer jag få börja om känns det som. Börja tycka om den jag är. Förstår ni, jag älskade mig själv i USA och jag gick upp 10 kg där, men det spelade ingen roll för jag fick vara precis som jag ville. Direkt jag kom hem så började jga gå ner i vikt och började också direkt känna av kraven att böjas tillbaka till den jag var och idealen som finns i Sverige. Jag skyller inte min ätstörning på Söderhamn, men nog fan hjälper inte den här staden till att få bukt på den iaf. Jag förstår inte hur min ätstörning kan blomma ut så mycket här. Och hur jag kan må så bra så länge jag inte är just här!

Anyhoo nu är jag så uttråkad så jag kan dö, och jag funderar på att gå ut och gå. Men jag har redan tagit en prommis så jag skippar nog det. Sen orkar jag inte byta till joggingkläder igen :S Så det blir nog lite handboll nu, sen vänner och lite parlamentet :D

Först ska ni få se min idolbild. Riktigt sexig ;)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0