They say you've got a hold on me

Lately you make me weaker in the knees
And you race through my veins baby every time you're close to me

Hur kan någonting det tog månader att bygga upp falla isär efter fem minuter, efter ett leende, efter en kram?

They say you've got a hold on me...

... and I won't disagree


The sound and the Fury

"I give it to you not that you may remember time, but that you might forget it now and then for a moment and not spend all your breath trying to conquer it. Because no batlle is ever won he said. They are not even fought. The field only reveals to man his own folly and despair, and victory is an illusion of philosophers and fools."
William Faulkner - The sound and the fury p. 63

Fantastiskt citat. Boken i sig är väl... annorlunda? Men ibland hittar man små guldkorn i den. Den ska vara utläst idag. Jag hade inte riktigt koll på det så jag har läst ungefär en tredjedel. Tragiskt.

Annars så mår jag nog lite bättre. Tack Caroline för de värmande orden och tack Sara för inbjudan. Jag har inte riktigt tid att komma upp till Uppsala men jag uppskattar gesten none the less.

Sen är jag förälskad tro det eller ej. Och det viktigaste är inte vem jag är förälskad i utan det faktum att jag kan bli förälskad. Det var så länge sen det hände att jag trodde jag hade glömt hur man gjorde. Det är otroligt skönt också att känna något annat än hopplöshet, ångest och vemod. 

Sen kan jag säga att jag inte sov så bra inatt och att Lynns sms inte gjorde mig glad, så därför ber jag alla att INTE höra av er till mig före tidigast klockan åtta om ni inte vill ha huvudet avbitet. Jag har haft dåligt morgonhumör i alla tider och tänker därför inte be om ursäkt för att jag blir arg utan vill helst att folk respekterar det.

Jag har träningsvärk i hela kroppen tror jag, men värst är det i rumpan. Det var ett tag sen jag hade träningsvärk där och tusan vad jobbigt det är att gå i trappor med en värkande rumpa. Men it's all worth it. Jag måste vara i en sån bra form som möjligt innan jul eftersom jag vet att jag alltid går upp (mycket) i vikt under jul. Nu har jag två dagar av promenader så då hinner nog träningsvärken försvinna. Det blir jobbigt i slutet av veckan för på fredag ska jag på body combat. Alltid jobbigt. Sen ska jag på det på söndag igen, sen shape på måndag och avslutar med step på tisdag. =(. Gissa vad ont jag kommer ha då! Men det är värt det....?! 

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för skolan, men tack igen Caroline och Sara

Ha det bäst mina små 

  


Som att vinka åt en blind och som att skrika åt en döv

Jaa, nu var det ett tag sen. Jag har haft rätt så mycket i skolan och väldigt mycket dåliga dagar. Den här hösten har varit extrem för det finns dagar då jag mår fysiskt dåligt av att behöva gå upp. "Jag har så svårt att balansera mellan trygghet och panik". Nån som vet var det kommer ifrån? Det är så jag känner mig iaf. Antingen är jag så högt uppe på toppen som man kan vara, eller så är jag djupt nere i dalen. Det är som om den stigen som håller sig på jämn nivå inte riktigt finns i mitt liv den här hösten. I onsdag mådde jag riktigt dåligt, och jag har inte mått så dåligt sen USA. Såna dagar skrämmer mig. Det känns som om jag sitter i en bubbla som närsomhelst kan spricka och spricker den rinner hela jag ut. HELA jag. Kanske lite som Pandoras ask. Man får inte bara goda saker utan allt som kanske inte är så lätt att älska visas också. Äsch jag vet inte. Låt oss hoppas att bubblan inte spricker iaf.

Är fortfarande inne i min Lasse W-period. Han kan sätta ord på känslor på ett sätt jag inte trodde var möjligt och det känns som om de allra flesta låtarna är skrivna om mig, till mig.

Ja ja, so long mina små

RSS 2.0