Lite har hänt

Jag har skrivit på kontraktet för rummet så den 18 oktober flyttar jag härifrån, vilket är a hallelujah moment faktiskt. Det ska bli skönt att bara få vara för mig själv och kunna göra i princip vad jag vill. Det är lite tjatigt att trippa på tå när hon är hemma eller gå på helspänn i väntan på att hon ska komma hem. Tragiskt.

Jag har också gått med i ett gym. Han som värvade mig är hur söt som helst så hur kunde jag säga nej haha. Men det blev iaf SATS istället för F&S. Lite dyrare men det kanske betyder att det är lite bättre också. Sen får jag simkort med i det här så jag kan ju plåga mig i bassängen om jag får tråkigt någon gång.

Jag håller också på att sälja min tågbiljett Söderhamn-Göteborg den 29 oktober, om någon känner för att åka ner eller så. Jag ska stanna hemma lite längre eftersom pappa ska följa med mig ner med en massa saker, så nu försöker jag bli av med den, biljetten alltså. De är ju mycket dyrare nu och jag säljer min för 200 kr så jag tycker någon därute ska slå till :)

Jag pluggade också igår. Shocking I know. Men grejen är att det bara är 2,5 vecka till grammatiktentan så det är dags att börja. Det är quite a lot to learn. Undra när franskan kommer smyga sig in här? Det kommer nog ta ett tag, för så himla grym är jag verkligen inte. Det är jäkligt svårt. Men visst är det det 3:e språket som är det svåraste att lära sig? Så egentligen är det bara att kämpa som fan så kommer språken efter franska att gå hur enkelt som helst. Hahaha, vi kan väl hoppas iaf.

Jag vet inte ens vad jag skriver. Nu ska jag göra mig iordning så ska jag dra till gymmet och springa lite tror jag. Lättare att springa där än bara ute. Knasigt, eller hur?

You know you love me
 
XOXO

Jätteroligt haha

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?
Seriöst.

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Min mobil är inte så bra på att visa bilder , men av det jag kan se verkar den jättefin!

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jaha, kul för dig :)

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Jag måste bädda i sängen

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Hej tjejen.

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Emma, var är du?

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Ja, jag sa ju det ;)

8. Vad vill du höra mest av allt?
Är det klart nu? :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Var bra.

10. Din romantiska replik?
Jo då? :)

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Det är lugnt.

yes!

Jag har nu fått ett eget boende. Det är ett studentrum på 18 m2 med dusch nere i källaren. Låter litet? Det är mysigt :)

Hej hopp!

Hej hopp i lingonskogen

Nu var det ett tag sen igen, men jag har fakiskt anledningar:

1. Haft lite problem på boendefronten.
2. Päronen har hälsat på.
3. Skolan är inte en piece of kaka kan man säga och

4. Jag är inte så himla sugen på att skriva

så det så :)

Men annars så är livet bra. Jag har insett att jag bör ta tag i mitt ätande och mitt smyga-undan-tränandet om jag inte ska se ut som en valross lagom till jul. Vilken jag inte vill. Så till veckan när pengarna har kommit så ska jag införskaffa mig ett halvårskort på Friskis&Svettis. Jag valde mellan det och Fysiken (studenternas gym) men valde F&S eftersom Mary också går där och då kan jag hålla kolla på henne. Visst då ;)

Förra helgen var jag på Ge-kås med Mary, mamma och pappa. Jag gjorde av med nästan 2,900 kr, men boy vad grejer jag fick. En plattång som är grym, en helt ny garderob, plastpåsar till förbannelse, godis i mängder (som faktiskt redan är uppätet, därav av vallros-grejen) hygienartiklar och torrvaror. Nu har jag så jag klarar mig ett tag.
På kvällen sen var jag och päronen på Liseberg, vilket var roligt eftersom de inte har varit där på kanske 10 år och för mig var det iaf 5 år sedan. Så vi åkte Balder och Lisebergsbanan. Den förstnämnda var i klass med Busch Gardensbergbanorna, men Lisebergsbanan lyfte aldrig om vi säger så. Man väntade och väntade men i förgäves. Tragiskt. Men en trevligt kväll allt som allt.


Nu ska jag göra mig i ordning för skolan och adverben som vi ska gå igenom idag. Jippie! Bara det är lättare än de förhatliga verbkonstruktionerna vi tragglade med förra veckan går allt bra. Faktiskt.


Ha det bäst


You know you love me

XOXO


 


Köp här!

Gå in här och beställ smycken!

xoxo


Nere

Idag hade jag den trevligaste dagen hittils i skolan, sen gick det kanonbra med simningen och jag har egentligen ingenting att vara deppad för...

 


 
So how come I'm feeling blue? 

Söderhamnstestet

Alla Söderhamnare gör testet !

[x] Badat i Färssjön
[x] Badat på Ljusnebadet
[x] Badat på Stenö
[ ] Badat i Lillharn/ Lötån
[x] Badat i Florsjön
[ ] Badat i Ljusnan
[x] Badat på Aquarenan
[ ] Badat på Söderalabadet

totalt: 5/8


[x] Varit i Stugsund
[x] Varit på Öster
[x] Varit på Broberg
[x] Varit i Ljusne
[x] Varit i Mohed
[x] Varit i Marma
[x] Varit i Bergvik
[x] Varit i Vågbro
[x] Varit i Trönö
[x] Varit i Söderala
[x] Varit i Norrala

totalt: 11/11


[x] Varit på en trivselkväll
[ ] Varit på en brobergsmatch
[x] Varit på strömmingsleken
[x] Varit på skolavslutning på stan

totalt: 3/4


[x] Vet vart nymåla ligger
[x] Vet vart fridhem ligger
[x] Vet vart briggvägen ligger
[x] Vet vart tallvägen ligger
[x] Vet vart Odenslingan ligger (har bott där YAY +1 extrapoäng ;)
[x] Vet vart östraskolan ligger
[x] Vet vart kvarnmyraskolan ligger
[x] Vet vart stugsunds nya skola ligger
[x] Vet vart stugsunds gamla skola ligger
[x] Vet vart stenbergaskolan ligger
[x] Vet vart stentägtsskolan ligger
[x] Vet vart faxeskolan ligger
[x] Vet vart norrtullsskolan ligger
[x] Vet vart bergviksskolan ligger

totalt: 14/14 +1


Total: 33 +1

0-10 ~ du borde inte kallas söderhamnare
11-20  ~ Ja , du vet ganska mkt om söderhamn
21-30 ~ Du vet mkt men kan ta reda på mer - Orka ta reda på nått om Söderhamn
31 ~ Du är en riktig söderhamnare!!

 

Yes! Kan inte bli bättre!

Ganska nöjd att jag flyttat därifrån haha, det här är ju nästan som att ha gift sig och börjat jobba på ica ju.


Okej då

Nu kommer jag att verka otroligt knasig här, men den här bloggen måste vara den mest underhållande och omognaste blogg jag har läst. Gå in och häpnas över hennes ignorans och brist på intelligens. Det känns faktiskt lite jobbigt att vi bor i samma stad. Nästan som om jag kommer andas in hennes dumhet.

Annars går allt bra för mig. Jag var och simmade imorse och jag som inte ens tycker om att simma försöker alltid pressa mig hårdare. Idag gick det snabbare än vad det gjorde förra veckan och nästa gång jag simmar så ska det gå ännu snabbare igen. Minuset är att nu är jag riktigt riktigt trött och jag ska vara hundvakt åt Cicci och Mickes hund med Maria så jag måste hålla mig vaken.

Jag har också betalat kåren och ska skicka in studieförsäkran nästa vecka så jag får mina pengar snart. Om jag har tänkt det hela rätt så får jag pengar runt den 15:e och sen igen den 25:e och sista lönen den 27:e. Ohh, vad rik jag kommer vara. Tills alla räkningar är betalda.

Nu måste jag köpa en tågbiljett till Kongsvinger. Ska ju till Norge och fira moster i slutet av Oktober, och sen mina små duvor, så kommer jag hem och våldgästar Söderhamn i två dagar. Den mesta tiden kommer gå åt till packning eftersom huset faktiskt är sålt nu, men någn pause måste man ju ha så om någon vill ses så ställer jag gärna upp på en fika.

Ha det bäst allihopa!

You know you love me

RSS 2.0