Onsdagen den 21:a April 2010

 It's nothing wrong with you
It's me... I'm a freak
But thanks for lovin' me
Cause you're doing it perfectly

There might have been a time
When I would let you step away
I wouldn't even try



Jag håller på att göra min årliga sommarskiva. Lite tidigt one might think, men det känns rätt just nu, så då kör jag på bara.
Helena ska komma och hälsa på mig i sommar :D Hon vill testa att festa South Harbour style och vem är jag att missunna henne det.

Nej, men det var väl allt. Hmmm.... jag borde ta en underhållningspiller eller nåt. Men tills dess, ha det bra, mina små!


Harry Potter pickup lines

If you were a quaffle and I was a chaser during a Quidditch match, I'd score with you.

Ooh baby, you taste so good. Bertie Bott is naming a bean after you.

You know, when I said, "Accio hottie," I didn't expect it to work!

Are you a dementor? Because you just took my breath away.

You know, the Sorting Hat placed me in Gryffindor. I think it's because like Godric Gryffindor himself, I too have an impressive sword.

One night with me and they'll be calling you MOANING Myrtle.

Did you survive Avada Kedavra? 'Cause you're drop dead gorgeous

My name may not be Luna, but I sure know how to Lovegood!

I'd like to get my basilisk into your chamber of secrets.



Vilka fantastiska fraser. Funderar på att testa Lovegood och Bernie Botts ikväll :P

Vinkväll med Helena så måste springa in i duschen och göra mig i ordning.

Ha det bäst mina små!


Dagen före T-dagen

''Failure is only a temporary change in direction to set you straight for your next success.'' Denis Waitley

Det här tror jag stenhårt på så här dagen innan min största grammatiktenta någonsin. Jag har pluggat, men som vanligt inte i närheten av så mycket som jag borde och jag känner så smått av paniken nu. Men det gör inte så mycket om jag måste göra om det. Jag gör mitt bästa imorgon och jag får se om det är tillräckligt eller inte. Förhoppningsvis är det det, men jag ska försöka att låta bli att gråta om jag får ett U.

Annars är det på allvar bestämt att jag åker hem till Söderhamn och kära, gamla Enriset. Det här gör att jag missar grasspop. Jag har ju inte varit så sugen på att åka de senaste månaderna så det gör mig inte så fruktansvärt mycket faktiskt.

Jag har träningsvärk efter gårdagens box och även från fredagens body combat. Imorse vaknade jag vid 8 och kände att en promenad i morgonsolen vore en väldigt bra idé. Det var en bra idé tills jag fick skavsår mellan benen. Turligt nog hade jag bara någon kilometer kvar då så det var bara att gå. Nu har jag iaf lärt mig att man inte ska gå ut och gå åttan i för stora jeans.

Ha en fantastisk dag, mina små!

ps. Grattis igen Poplynn ds.

Söderhamn

Jag är så fruktansvärt uttråkad. Jag vet att jag inte ha gjort så mycket mer om jag hade varit kvar i Göteborg, men det är något med den här staden som får det att rycka i hela kroppen. Jag kan inte plugga heller, fastän jag är uttråkad. Det kan ju inte vara tråkigare att sitta med skolböckerna än att vanak av och an i lägenheten och försöka göra nåt annat än äta godis.

Ikväll ska jag spela sims iaf. Mycket sims också. Malin ska bort så jag har hennes rum för mig själv :)

Imorgon ska jag fika med Staffan, åka på påsklunch hos kusiner som fyller år och sedan på fest hos Orre Borre. Najs. Enda dagen jag har något att göra faktiskt :)

Nu ska jag kolla på ANTM.
Ha det bra mina små och glad påsk 


RSS 2.0