Vårdag i november

Goddag mina små

Idag blev jag jätteglad när jag märkte att det var vintertid. Det betyder att jag gick upp klockan nio och inte klockan tio. Nio låter otroligt mycket bättre än tio om någon *host pappa host* skulle få för sig att fråga. Idag ska jag skriva på min c-uppsats, och Sara eftersom jag aldrig fick fingarna ur och svarade på ditt mejl så kan jag berätta att jag skriver om engelska som används i svenska reklamer och skillnader mellan målgrupp och produkt. Visst låter det roligt hehe.

Sen så måste jag även skriva min sista uppsats till Language in Literature. Ni fårstår inte hur skönt det är att jag bara har den här kvar. Speech Acts ska den handla om. Det är rätt så intressant fakiskt så nu måste jag bara hitta en grym dialog som jag kan analysera.

Jag har också kommit in i en Lasse W-period. Jag lyssnar bara, bara, bara på honom. Jag undrar om det är för att han är lite deppig eller för att det är höst. Jag vet inte, men jag skulle iaf ge vad som helst för en vårdag nu. Tänk positiviteten och livslusten som finns på våren. Vilken fantastisk årstid!

Systeryster kommer på tisdag också. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. På tisdag ska jag dra med henne på bio och på onsdag ska hon först få följa med till skolan och sen få följa med på ett body combat-pass på gymmet, hehe. Torsdag blir det nog shopping och fika på stan och på fredag så drar vi upp till Kth och flyttstädning och trams. 

Sådär, nu ska jag försöka göra mig lite frukost och börja med uppsatsen.

Ha det underbart mina små 


Chuck Bass

"Mer Chuck Bass åt folket ;) Speciellt nu när han visar lite känslor också ;)"
Caroline Pettersson

 

Förstår hur du menar Caroline, men tror nog jag gillade den otroligt elaka och arroganta Chuck mer. Bättre tv och klart mycket sexigare som riktigt rik bad boy ;)

Såg honom göra en intervju på the Ellen show förut och som engelsman är hon otroligt gullig. Fast accenten gör honom sexig på ett konstigt sätt. Jag kan inte ens förklara det. MEN så sa han något som Chuck, typ, what's in it for me? Och jag trodde jag skulle dö! Hur en människa kan förvandlas så fruktansvärt fort förstår jag inte. Han är the epitome of a sex god. =)

 

Nu ska jag gå tillbaka till mitt sudoku, men ville så himla gärna svara på den där kommentaren.

Ha det bäst mina små

 

kram kram


BBF - Bästa bok faktiskt

Jag älskar Marian Keys böcker. Dom är fantastiska eftersom hon blandar humor med jobbiga ämnen, såsom otrohet, död, misshandel och skilsmässor. Nu har jag läst ut hennes senaste This charming man, och den måste vara den bästa av alla hennes böcker. Jag kunde INTE lägga den ifrån mig. Jag önskade till och med att bussen och spårvagnen skulle fastna i trafik så jag fick läsa lita lite till. Helt fantastisk!

Il faut que vous le lisiez (que-sats efter opersonligt uttryck tar konjunktiv, bara så du vet Sara ;)

Sen så kommer det ett mejl tillbaka Sara, men jag skyller på att jag är lat.

Annars jobbar jag vidare med c-uppsatsen och var iag på ekonomiska biblioteket och lånade böcker om advertisment. Det är faktiskt riktigt intressant det där. Kanske valde fel karriär? Fast jag hade aldrig passat in på handels. Det är lite läskigt att gå in i byggnaden och direkt känna att man inte passa in. Wannabe brats med bakåtslickat hår. Nej ingenting för mig. Riktiga brats ska det vara, som Chuck Bass.

Ha det bäst mina små änglar!

Kram kram


Take one home for the kiddies

On shallow straw, in shadeless glass,

Huddled by empty bowls, they sleep:

No dark, no dam, no earth, no grass -

Mam, get us one of them to keep.

 

Living toys are something novel,

But it soon wears off somehow.

Fetch the shoebox, fetch the shovel -

Mam, we're playing funerals now.
Philip Larkin


Sen undrar folk varför jag inte vill ha barn. Jävla snorungar!

 

Sen skulle jag vilja tacka Lynn för sidan. Kommer för närvarande inte på vad det heter. Skulle vilja kalla det layout. Är det rätt månn tro?

Jag har inte skrivit på ett tag. Nej, det har jag inte och det är helt enkelt för att jag inte har haft någon lust. Mina läsare har mig nog inlagd på Bloggkoll ändå så ni vet när jag skriver hehe.

C-uppsatsdags för mig och jag har väldiga panik- och ångestkänslor varje torsdag eftersom fredagar är C-uppsatsmöten för mig. Tragiskt. Får se hur mycket magsäck jag har kvar den sjunde december eftersom det är satt som deadlinedatumet.

Jag detoxar också. Vilket går bra, även om jag aldrig har insett hur fantastiskt mycket godis, GOTT godis, det finns i världen. När jag gick från gymmet trampade jag på tt marabou mjölkchokladspapper. Någon annan än jag som ser det som ett tecken?  

Min mobil drog och sin sista suck efter doppet i toaletten i somras så de senaste månaderna har jag använt min mors gamla. Gamla being the key word. Tror ni den fungerade bra? Nej. Tror ni batteriet höll några längre stunder? Nej. Så istället för att fortsätta plåga den (och mitt psyke) valde jag att använda några av mina surt förvärvda pengar ohc köpte en ny. Den är svart och lite rosa. Väldigt liten och smal. Den är helt okej för de ändamål jag har tänkt mig för den. Kunna ringa och kunna skicka sms.

Nu får nog min sida en chock eftersom jag inte har skrivit så här mycket på väldigt länge, så jag tänkte runda av.
Ha det bäst mina små (tänkte skriva duvor men Eeeew) änglar.

Kram kram


RSS 2.0