"For what it's worth, my mother says that when we decieve for personal gain, we make Jesus cry

Försökte fylla den med saker ni inte vet om mig, men kommer säkerligen misslyckas brutalt.

VISSTE DU ATT:

att jag vill – bli språkvetare om jag inte blir översättare
att jag har – 23 The Big Bang Theory-avsnitt som jag kollar på om och om igen
att min senaste kyss – var i söndags
att jag lyssnar mycket på – Lars Winnerbäck (kom inte på nåt annat) 
att jag funderar på – att köpa Vännerboxen
att jag pratar – väldigt mycket med mig själv
att jag inte gillar – människor som måste skryta för att känna sig viktig
att min första riktiga kyss – var på Statt. Romantiskt
att jag avskyr när folk snackar - om saker som bara berör dem
att kärlek är –  en myt
att jag gillar – att veta att jag har rätt
att jag alltid kommer att – gilla att ha rätt
att jag är förälskad i – ingen
att sist jag grät var – på julagen. Fyllegråt
att min mobiltelefon är – svart och rosa
att när jag vaknar på morgonen – önskar jag att alltid att få sova lite längre
att innan jag går och lägger mig – lägger jag tre filtar över mitt täcke 
att idag har jag – gjort hamburgare
att jag just nu tänker på - den här listan
att i kväll ska jag – sova
att i morgon kommer jag – förhoppningsvis börja plugga till tentan
att jag hoppas – på en smärtfri termin och att våren kommer snart
att jag verkligen vill- att våren ska komma snart!


Citatet är Sheldon, of course

Ha en fantastisk kväll mina små


2010208

Jag läste Metro idag på vägen hem från skolan och fastnade för en artikel som handlade om 'vabruari'. Tydligen är barn sjuka som aldrig förr i februari vilket får konsekvensen att föräldrar vabbar. Ann-Britt Bolin, docent i barnmedicin, fick chansen att förklara för Metros läsare hur det kommer sig att så många barn blir sjuka i februari. Hennes svar löd: "Under den här tiden är det många smittsamma sjukdomar som sprider sig." 

Ursäkta mig, men för mig ger det upphov till fler frågor än det besvarar. Hur kommer det sig att smittsamma sjukdomar sprider sig i just februari?  Ska man ha med en expert i tidningen så kan den iaf svara på frågorna ordentligt. Det här svaret kan man räkna ut själv, eftersom många barn bir sjuk måste baciller spridas som tusan. Jag är inte docent i barnmedicin men hade själv kunnat säga det där i Metro. Tur att tidningarna vill att vi ska veta saker.

En annan sak jag faktiskt måste ta upp nu när vi ändå pratar om Metro är ordet remarkabel. Jag läste det i en artikel om Viktor Janukovytj som spås bli Ukrainas nya president. Iaf, jag kan inte se någon använda ordet remarkabel aktivt. Jag kan slå vad om att journalisten som skrev den artikeln har använt synonymfunktionen i Word. Remarkabel my ass, anmärkningsvärd tack.

Annars laddar jag lite smått inför den mexikanska festen som går av stapeln på lördag. Jag har även försökt göra ett schema i huvudet där jag har gjort upp tid för handling, träning och städning. Städning är ur många aspekter det absolut viktigaste eftersom  Yvve Pyvve och Poplynn kommer att bo hos mig under respektive dagar och jag vill inte att de ska dö av en astmaattack eller snubbla och bryta nacken på några av de småstenar mina byxor har burit in utifrån. Ska nog ta tag i det på torsdag.

Nu ska jag göra lite mat (kycklng med broccoli) innan jag åker in till gymmet för ett shapepass. Ha det, mina små.



Topp 4 kändisar

Jag tänker på mycket innan jag somnar. Man kan säga att tiden då jag försöker sova är den tiden då jag har mest funderingar och flest tankar. Jag har som nämnts i ett tidigare inlägg funderat på vem som skulle hitta mig först om jag skulle dö mitt i natten (Cicci), jag har även funderat på pluraländelsen på det engelska ordet index (indeces är historiskt sett rätt och även mer formellt men indexes är också acceptabelt). I förrgår började jag tänka på vilka fem kändisar jag faktiskt skulle ha sex med om jag fick chansen. Jag kom inte ens på fem kändisar utan bara fyra utav vilka två faktiskt är karaktärer så jag måste vara rätt så kräsen egentligen. Jag tänkte iaf lista dem med inbördes ordning så här får ni de fyra killarna Emma Amalia faktiskt skulle ha kul i sänghalmen med.

1. Jonas Källman


Jonas spelar i den svenska handbollslandslaget och jag har varit djupt förälskad i honom sen 2004. Varje år sitter jag klistrad framför tv:n under handbollsturneringarna och suckar nöjt varje gång Jonas syns. Jag har även vid ett flertal tillfällen förkunnat att Jonas är den enda man jag kan tänka mig att gifta mig med. Universium förde ihop oss och han har bara inte insett än att vi hör ihop. You can't fight fate you know. Sen så låter Emma Källman so darn fine också.

2. Logan Echolls



Oh, the sweet bad boy dream of Veronica Mars. Det här är en karaktär ur serien Veronica Mars och han är så jäkla sexig. Han är arrogant, självsäker och kaxig, men han älskar Veronica. Jason Dohring som spelar Logan är inte i närheten av så sexig som Logan är. Lite som Chuck och Ed Westwick. Ge mig Logan och han får vara hur arrogant han vill.

3. Johnny Depp i Public Enemy



Vem tycker inte Johnny Depp är sexig? Det finns något nästan animalistiskt över honom som gör att jag bara vill kasta mig över honom och slita av honom kläderna. Han må vara över 40, men Jesus, he still got it.

4. Steven Hyde



Oh sweet Jesus. Jag har redan berättat att jag gillade Hyde redan som 15-åring och det har inte mildrats alls. Innan han och Jackie blev ihop var han ganska endimensionell men när han faktiskt började visa att han hade känslor för Jackie så blev jag mer och mer attraherad av honom. Det är som med Logan, de är bad boys men de har också känslor. Sexigt!



Så, det var mina fyra. Jag antar att Chuck skulle ha varit med, men jag hade glömt honom tills jag skrev det här. Nästa lista kommer han med. Ni borde också börja fundera på er lista. Man tror att den är lång, men egentligen är det väldigt få kändisar man faktiskt skulle do the deed med. OCh kom ihåg, mina små, no love without a glove.


Sparkad i ögat

Överskriften ljuger inte. Jag blev sparkad i ögat igår. Iofs så var det en kudde i vägen, men jag kan säga att det gjorde ont i några minuter ändå. Synen var försämrad i ytterligare några minuter och inatt var jag lite rädd att jag hade fått en hjärnskakning och inte skulle vakna något mer. Jag undrade till och med vem det var som skulle hitta mig. Jag skulle kunna sätta pengar på att det skulle vara Cicci. Någon gång skulle hon bli orolig om jag inte svarade i telefonen. Dock, eftersom jag vaknade imorse kan vi ju räkna ut att jag inte har fått en hjärnskakning. Det blev en dag utan linser eftersom jag får ont i ögat om jag tittar för snabbt åt höger. Eller om jag tittar åt höger över huvud taget faktiskt. Imorgon är det säkert bättre.

Jag berättade den här incidenten för båda mina föräldrar och jag hade kunnat förutsäga båda deras reaktioner. Min far blev orolig och ville att jag höll koll på ögat utifall något skulle ändras. Min mor började skratta. Jag tycker själv att det är roligt så här efteråt.


Annars är allt kolugnt. Jag ringde csn och bör få mina pengar i början av nästa vecka. Det är bra eftersom jag då måste inhandla nödvändigheter till min mexikanska fest. Som typ alkohol och nachochips. Jag har även nästan tittat klart på säsong 5 av That 70's show och jag tycker att Hyde är fantastiskt sexig. Jag tyckte det som 15-åring också men då var allt så oskyldigt. Inte längre. Ge mig Steven Hyde! Jag borde köpa säsong 6 också, men det får bli i mars eller nåt. En säsong i månaden får räcka.

Hej hopp mina små!


RSS 2.0