20081213

Idag är det Lucia. Jag har ingen tv och har inte kunnat titta på något Luciatåg men jag tror jag överlever faktiskt. Det är mysigt men jag går inte upp klockan 7 för det.
Idag sov jag 12 timmar. Det är helt sjukt, men igår höll jag på att börja gråta av trötthet och frustration. Jag stod på Cicci's jobb och väntade på att hon skulle bli klar men hon blev aldrig det och jag kände tårarna stiga i ögonen och då sa hon att jag skulle åka hem och sova. Det var helt underbart. Jag hann nog inte ens lägga huvudet på kudden innan jag sov. Heavenly. Sen drömde jag att jag var kär i en 16-åring. Undra vad mitt undermedvetna försöker säga mig. Han var ganska lik Robin B, men han är väl 18? Weird...

Idag ska jag städa och så där. Göra rummet resklart, så jag slipper tänka på städning när jag kommer hem igen. Får se om jag slänger in en tvättmaskin också. Annars har jag det när jag kommer hem. Not so nice.

Nu måste jag sätta igång! Ha det bra!
Ciao ciao

20081212

Jag är kär i Edward Cullen. Sen att han skulle suga mitt blod om han fick spelar inte någon roll. Twilight som bok ligger på samma nivå som Diana Gabaldons- och JK Rowlings böcker. Outstanding!

Tisdag 20081209

Vattumannen (20 januari - 18 februari)


Meddelsam, intellektuell och positiv

Nyckelord: Förening, revolution, vågor, telepati, exentritism, perversitet (?), intuition, protest, reform, sprängning

Färg: Blå

Metall: Uran

Stenar: Safir och opal


Vattumannen längtar efter ombyte och personlig frihet. Vänlig och ägnar sig ofta åt humanitär verksamhet. Han har en komplicerad karaktär och verkar ofta "vara kommen från en annan planet". De ser längre fram än de flesta andra och kan förutse händelser och konsekvenser. Självgod och självsäker anser han att hans avancerade idéer är de rätta och att således alla andra har fel... Originell, oberäknelig och okonventionell, men också oerhört charmerande och vänlig. Rebellisk och struntar i andras åsikter. Är ofta rent ut sagt "tjurskallig"! Oberoende, uppfinningsrik, rationell och intelligent. Svårt att knyta vänskapsband, eftersom har har en avvisande attityd. Dock trofast och lojal i kärleksrelationer.

Lämpliga yrkesval: Författare, talare, föreläsare, vetenskapsman, uppfinnare, astronom, socialarbetare.

Fysiska kännetecken: Slank, rena drag, brett mellan ögonen och en behaglig mun.

Känsligaste kroppsdel: Vader och anklar


Är jag pervers?


Torsdag 20081204

Det har blivit lite dåligt med uppdateringar den här veckan. Jag har faktiskt varit på otroligt dåligt humör hela veckan. Skönt att den här skiten snart är över iaf. Idag har jag en tenta och sen är det bara en vecka kvar till nästa tenta är klar. Sen mina kära vänner så är jag ledig! Då är det ingen mer franska innan mitten av januari! Whoopidoo! Sen får jag böra äta igen på onsdag :)

Jag vet faktiskt inte om det här har varit värt det. Jag ha mått dåligt mer än jag mått bra och det är ju meningen att man ska må bra av att göra en detox. Jag har bara fått problem och då är det inte nå roligt längre. Men som sagt mindre än en vecka kvar så det ska nog gå bra :)

Nu ska jag väl fortsätta 'plugga' på mina ord. Wish me luck!

Ciao ciao

Måndag 20081201!

It's December! Christmas baby!

Annars så har jag nog bara tagit det lugnt igår. I lördags gjorde jag ganska mycket. Först så sov jag ända till 10 och sen pluggade jag (och kollade på True Blood) tills klockan 15 då jag åkte med Viktor och Lisa till Jennie och bakade pepparkakor, sen drog jag, V och L vidare till V där vi åt mat och sen åkte vi på konsert. Den var helt okej, men jag var otroligt trött och valde att åka hem redan innan konserten var över. Det är också otroligt tråkigt att baka pepparkaka när man inte får äta.

Tur att det snart är över för jag har ont i magen nästan konsant. Not so nice faktiskt.

Nu måste jag börja göra mig iordning, vi börjar en timme tidigare idag.
Ciao ciao

RSS 2.0